Cacing semangat Motors 80ZYJ-W

Cacing semangat Motors 80ZYJ-W

Short Description:

seri ZYJ permanen sembrani Motors DC pindah sing dikembangaké déning dhiri kita. Padha sing digunakake digunakake ing mesin, sistem tarp, kafilah, automobile, Printing, aviation lan pandhu arah. Fitur sing: struktur kompak, gampang instalasi, dhuwur linuwih, ukuran cilik, lampu bobot, daya output dhuwur, kurang gangguan, lingkungan loropaken


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    80ZYJW

    Motor Data Technical

    Koleksi

    V

    nm

    A

    r / min

    W

    cm

    80ZYW-125

    12/24

    0,58

    25/13

    3900

    240

    125

    80ZYW-155

    12/24

    0.88

    30/15

    3900

    350

    155

     

     Gearbox Data Technical

    aspek

    l * w * H

    r / min

    r / min

    nm

    nm

    59: 1

    121 * 135 * 73

    70

    65

    30

    50

    90: 1

    121 * 135 * 73

    48

    43

    45

    80


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !