Cacing semangat Motors 80ZYJ-Y

Cacing semangat Motors 80ZYJ-Y

Short Description:

seri ZYJ permanen sembrani Motors DC pindah sing dikembangaké déning dhiri kita. Padha sing digunakake digunakake ing mesin, sistem tarp, kafilah, automobile, Printing, aviation lan pandhu arah. Fitur sing: struktur kompak, gampang instalasi, dhuwur linuwih, ukuran cilik, lampu bobot, daya output dhuwur, kurang gangguan, lingkungan loropaken


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    80ZYJ-Y

    Motor Data Technical

    Koleksi

    V

    nm

    A

    r / min

    W

    cm

    80ZYJW-125

    12/24

    0,58

    25/13

    3900

    240

    125

    Gearbox Data Technical

    aspek

    l * w * h

    r / min

    r / min

    nm

    nm

    50: 1

    102 * 122 * 56

    100

    90

    22

    40


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !