Cacing semangat Motors 80ZYJ02

Cacing semangat Motors 80ZYJ02

Short Description:

seri ZYJ permanen sembrani Motors DC pindah sing dikembangaké déning dhiri kita. Padha sing digunakake digunakake ing mesin, sistem tarp, kafilah, automobile, Printing, aviation lan pandhu arah. Fitur sing: struktur kompak, gampang instalasi, dhuwur linuwih, ukuran cilik, lampu bobot, daya output dhuwur, kurang gangguan, lingkungan loropaken


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    80ZYJ02

     Motor Data Technical

    Koleksi

    V

    nm

    A

    r / min

    W

    cm

    80ZY02-116

    12

    0,48

    25

    4000

    200

    116

    \

    Gearbox Data Technical

    aspek

    l * W * H

    r / min

    r / min

    nm

    nm

    25: 1

    102 * 122 * 56

    200

    160

    6

    15

    30: 1

    102 * 122 * 56

    167

    134

    8

    20


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !