Cacing semangat Motors 83ZYJ

Cacing semangat Motors 83ZYJ

Short Description:

seri ZYJ permanen sembrani Motors DC pindah sing dikembangaké déning dhiri kita. Padha sing digunakake digunakake ing mesin, sistem tarp, kafilah, automobile, Printing, aviation lan pandhu arah. Fitur sing: struktur kompak, gampang instalasi, dhuwur linuwih, ukuran cilik, lampu bobot, daya output dhuwur, kurang gangguan, lingkungan loropaken


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • Detail produk

    Tags Product

    83ZYJ

    Motor Data Technical

    Koleksi

    V

    nm

    A

    r / min

    W

    cm

    83ZY-157

    12/24

    0,65

    25/13

    3800

    280

    157

     Gearbox Data Technical

    aspek

    l * W * H

    r / min

    r / min

    nm

    nm

    32: 1

    122 * 285 * 90

    132

    120

    11

    30


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !