Pambuka Company

Pambuka Company

Zibo Chuanqiang Motor Co., Ltd punika perusahaan Manufaktur motor profesional kang nyetel berkembang, riset, produksi lan sale in siji. Kita wis digunakake ing motor wiwit 2002. produk utama Kita DC motor, cacing Motors pindah lan motor khusus pindah. Ajang aplikasi isine mower lapangan, sistem truk tarp, cart golf, kursi rodha, tarp otomatis etc. Perusahaan dumunung ing Boshan, Shandong-kelairan budaya Filial. Miturut sama peralatan canggih kita lan proses majeng karo lingkungan apik apa efisien dibayangke. Our company siji saka supplier paling apik Dongfeng Automobile Co., Ltd-produsen mobil paling gedhe ing China.

TP2
js1

Bangunan Company

js3
js2

Workshop Company


WhatsApp Online Chat !