Kompania Hyrje

Kompania Hyrje

Zibo Chuanqiang Motor Co, Ltd, është një ndërmarrje prodhuese motor e cila vendosur të zhvilluar, kërkimore, prodhimit dhe shitjes në një. Ne kemi qenë duke punuar në motor që nga viti 2002. Produktet tona kryesore janë motorët DC, mjerë motorët me veshje dhe motorët e veçanta veshje. Aplikimi arena mbulon kositës në terren, sistemet kamion tarp, cart golf, karrige me rrota, tarp automatike etj Kompania është e vendosur në Boshan, Shandong, vendlindja e kulturës filial. Duke bashkëpunuar pajisjet tona të sofistikuara dhe procesin e avancuar me mjedis të mirë pune efikase reflektuar. Kompania jonë është një nga furnizuesit më të mirë të Dongfeng Automobile Co, Ltd-prodhuesi më i madh automobilave në Kinë.

TP2
js1

Company Building

js3
js2

Company Workshop


WhatsApp Online Chat !