Kunang geared motor 80ZYJ-W

Kunang geared motor 80ZYJ-W

Pondok Description:

runtuyan ZYJ magnet permanen motor DC gear anu dikembangkeun ku diri urang. Éta nu loba dipaké dina mesin, sistem tarp, kapilah, mobil, percetakan, aviation jeung navigasi. Fitur anu: struktur kompak, instalasi gampang, reliabiliti tinggi, ukuranana leutik, beurat lampu, daya kaluarannana tinggi, noise low, lingkungan ramah


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    80ZYJW

    Motor Data Téknis

    ngetik

    V

    nm

    A

    r / mnt

    W

    cm

    80ZYW-125

    12/24

    0,58

    25/13

    3900

    240

    125

    80ZYW-155

    12/24

    0,88

    30/15

    3900

    350

    155

     

     Gearbox Data Téknis

    babandingan

    l * w * H

    r / mnt

    r / mnt

    nm

    nm

    59: 1

    121 * 135 * 73

    70

    65

    30

    50

    90: 1

    121 * 135 * 73

    48

    43

    45

    80


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !