Kunang geared motor 80ZYJ-Y

Kunang geared motor 80ZYJ-Y

Pondok Description:

runtuyan ZYJ magnet permanen motor DC gear anu dikembangkeun ku diri urang. Éta nu loba dipaké dina mesin, sistem tarp, kapilah, mobil, percetakan, aviation jeung navigasi. Fitur anu: struktur kompak, instalasi gampang, reliabiliti tinggi, ukuranana leutik, beurat lampu, daya kaluarannana tinggi, noise low, lingkungan ramah


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    80ZYJ-Y

    Motor Data Téknis

    ngetik

    V

    nm

    A

    r / mnt

    W

    cm

    80ZYJW-125

    12/24

    0,58

    25/13

    3900

    240

    125

    Gearbox Data Téknis

    babandingan

    l * w * h

    r / mnt

    r / mnt

    nm

    nm

    50: 1

    102 * 122 * 56

    100

    90

    22

    40


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !