Kunang geared motor 80ZYJ02

Kunang geared motor 80ZYJ02

Pondok Description:

runtuyan ZYJ magnet permanen motor DC gear anu dikembangkeun ku diri urang. Éta nu loba dipaké dina mesin, sistem tarp, kapilah, mobil, percetakan, aviation jeung navigasi. Fitur anu: struktur kompak, instalasi gampang, reliabiliti tinggi, ukuranana leutik, beurat lampu, daya kaluarannana tinggi, noise low, lingkungan ramah


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    80ZYJ02

     Motor Data Téknis

    ngetik

    V

    nm

    A

    r / mnt

    W

    cm

    80ZY02-116

    12

    0,48

    25

    4000

    200

    116

    \

    Gearbox Data Téknis

    babandingan

    l * W * H

    r / mnt

    r / mnt

    nm

    nm

    25: 1

    102 * 122 * 56

    200

    160

    6

    15

    30: 1

    102 * 122 * 56

    167

    134

    8

    20


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !