Kunang geared motor 83ZYJ

Kunang geared motor 83ZYJ

Pondok Description:

runtuyan ZYJ magnet permanen motor DC gear anu dikembangkeun ku diri urang. Éta nu loba dipaké dina mesin, sistem tarp, kapilah, mobil, percetakan, aviation jeung navigasi. Fitur anu: struktur kompak, instalasi gampang, reliabiliti tinggi, ukuranana leutik, beurat lampu, daya kaluarannana tinggi, noise low, lingkungan ramah


  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    83ZYJ

    Motor Data Téknis

    ngetik

    V

    nm

    A

    r / mnt

    W

    cm

    83ZY-157

    12/24

    0,65

    25/13

    3800

    280

    157

     Gearbox Data Téknis

    babandingan

    l * W * H

    r / mnt

    r / mnt

    nm

    nm

    32: 1

    122 * 285 * 90

    132

    120

    11

    30


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !