Perkenalan parusahaan

Perkenalan parusahaan

Zibo Chuanqiang Motor Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan manufaktur motor profésional anu diatur ngamekarkeun panalungtikan, produksi jeung diobral dina hiji. Simkuring geus dipake dina motor saprak 2002. produk utama kami téh DC motor, kunang motor gear na motor gear husus. Mandala aplikasi nyertakeun mower sawah, sistem treuk tarp, karanjang golf, korsi roda, tarp otomatis jsb Pausahaan anu lokasina di Boshan, Shandong-lahirna budaya filial. Ku cooperating peralatan canggih kami sarta prosés canggih jeung lingkunganana alus kerja efisien reflected. parusahaan urang téh salah sahiji suppliers best of Dongfeng Automobile Co., Ltd-produsén mobil pangbadagna di Cina.

TP2
js1

Gedong parusahaan

js3
js2

Wagub parusahaan


WhatsApp Online Chat !