Taros Kami

Taros Kami

ZIBO CHUANQIANG motor CO., LTD

alamat

No.57 Wuling Jalan,

Boshan District Zibo Kota,

Province Shandong, Cina.

Surélék

wangcq@zbcqdj.com

telepon

0533-4170616 4299488

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !